Accommodaties

Gasthaus Im Eifel biedt een drietal type accommodaties, van gasten kamers tot appartementen. In totaal hebben wij een 4-tal gastenkamers, 1 familiekamer en 2 vakantieappartementen. Wij kunnen ook groepen van 18 personen een verblijf bieden in ons Gasthaus.

Alle kamers en appartementen zijn standaard voorzien van een 2-persoons bed met Luxe bedlinnen, fluweel zachte hotelkwaliteit handdoeken, badkamer met toilet, wastafel en douche evenals een zithoek en kast. De vakantieappartementen zijn hiernaast ook voorzien van een keuken. 

Meer informatie over onze accommodaties vindt je hieronder.

Gasten kamers

Standaard kamer voorzien van een tweepersoons bed, badkamer inclusief douche, wastafel en douche. Inclusief ontbijt, en optioneel met lunch en avondeten. 

Familie kamer

Familiekamer voorzien van tweemaal een tweepersoonsbed, keuken, badkamer inclusief douche, wastafel en douche. Inclusief ontbijt, en optioneel met lunch en avondeten. 

Appartementen

Appartement voorzien van keuken, badkamer met douche, tweepersoons bed, woonkamer en eigen balkon. Optioneel met ontbijt, lunch en avondeten

Prijzen beginnen bij: 75 per nacht

Details bekijken

Prijzen beginnen bij: 100 per nacht

Details bekijken

Prijzen beginnen bij: 200 per nacht

Details bekijken

Groepen

Gasthaus Im Eifel beschikt over een accommodatie en voorzieningen voor groepen tot 18 personen, ideaal voor een grote diversiteit aan soorten groepen.

Wielerherberg Arrangement

Kamers voorzien van een tweepersoons bed, badkamer inclusief douche, wastafel en douche. Inclusief ontbijt, lunch, avondeten en drankjes. Arrangement o.b.v. meerdere personen per kamer. 

69871896_3093041580767726_6637250414070726656_n