Wildlife in de (vulkaan) Eifel

Groot en klein wild

In de directe omgeving

Als je in de directe omgeving van Im Eifel Gasthaus onderweg bent, dan kan het zomaar zijn dat je wild tegenkomt! Van reeen, herten tot vossen en als je veel geluk hebt een wilde kat! 

Het gebeurt regelmatig dat je tijdens het eten, binnen of buiten, reeen en herten zult zien.

In het Kondelwald vind je naast reeen en herten ook wilde zwijnen en muflons, of kleiner wild zoals marters of eekhoorns. De eekhoorns komen graag walnoten halen uit de boom voor de lounge, en in het najaar kun je druk bezig zien. 

 

Deze dieren komen voor bij Im Eifel Gasthaus

In de nabijheid van Im Eifel Gasthaus vind je de volgende dieren in het wild, genieten direct voor de deur!

wildschwein_l (Klein)
sicherndes-rotwild-gruen (Klein)
Wildkatze_Xaver-Klaussner_AdobeStock_57908731 (Klein)
Mufflon_Jagdfakten.at_Steckbrief_Rudel_2 (Klein)
640px-Vulpes_vulpes_1_(Martin_Mecnarowski) (Klein)

Natuur en fauna dichtbij!

Je komt er niet omheen, zodra je in de Eifel komt zie je vele bossen en mooie natuur! Dit geldt zeker voor Im Eifel Gasthaus, omgeven door de bossen van het Kondelwald en in de nabijheid van vele diersoorten. 

Op de fiets of te voet kom je veelal herten en reeen tegen, de wilde zwijnen komen enkel s’ochtends vroeg te voorschijn. 

Doe vandaag nog een aanvraag!

Ook leuk tijdens je verblijf!

BBQ of Gourmet

Om je verblijf een extra dimensie te geven beschikken we over de mogelijkheid om je tegen een meerprijs een BBQ of Gourmet aan te bieden! Naast een variatie aan vlees bieden we hierbij ook salades en sausen, een mooie aanvulling op het verblijf in Im Eifel Gasthaus om een gezellige avond te tafelen. Eventueel ook met diverse kwaliteitswijnen.

Wil je gebruikmaken van deze optie? Geef het aan bij je boeking onder “Opmerkingen” wanneer je ons contactformulier invult. 

BBQ bij Im Eifel Gasthaus

Wijnproeverij

Bezoek tijdens je verblijf een Wijnproeverij! De moezel regio staat bekend om zijn Riesling en Spätburgunder wijnen, een bezoek aan een Weingut is daarom zeker een mooie gelegenheid om deze wijnen beter te leren kennen. In een 2,5 uur durende wijnproeverij met Winzerplatte (brood, worst, kaas) neemt Wijnboer Joachim Schumacher je mee in de wereld van zijn wijnen! 

Wil je gebruikmaken van deze optie? Geef het aan bij je boeking onder “Opmerkingen” wanneer je ons contactformulier invult. 

Weingut Joachim Schumacher Sankt Aldegund

Natuur Thermen

Op nog geen 3km van Im Eifel Gasthaus is de Natuur Thermen van Bad Bertrich, ontspan in het natuurlijk warme water met een temperatuur van 32graden en de sauna’s. Een bezoek aan de Natuur Thermen is een weldaad voor je lichaam! Naast de natuurbaden en sauna’s kun je hier ook een massage boeken. Je boekt de Natuur Thermen al vanaf 2uur

Wil je gebruikmaken van deze optie? Geef het aan bij je boeking onder “Opmerkingen” wanneer je ons contactformulier invult. 

Thermen Bad Bertrich