Eifel-Moezel regio

Natuur en ontspanning

Heuvels, Bossen, Rivieren

De regio waarin zich onze B&B bevind wordt gekenmerkt door heuvels, bossen en rivieren. Een afwisselend groen landschap wat niet snel verveeld. Of je nu wilt wandelen, fietsen of een ontspannende toertocht met de auto of motor. Het is puur genieten van een adembenemende omgeving. 

Wandelen
In direct nabijheid van de B&B kun je zalig wandelen.

Wandelen in de Eifel is voor iedereen, van geoefende wandelaar tot recreatiewandelaar. De mooie bossen en uitzichten bieden een lust voor het oog. Wandel ook eens bij Bad Bertrich langs stijle kliffen!

Wandelen kun je direct vanuit de B&B in de uitgestrekte bossen.

De mogelijkheden voor wandelingen in de Eifel en Moezel regio zijn eindeloos. 

Er zijn verschillende wandelroutes in de omgeving van Bonsbeuern waar je avontuurlijk kunt wandelen. Zoals bijvoorbeeld bij Bad Bertrich of Sankt Aldegrund aan de Moezel. 

Wil je gaan wandelen, dan hebben we diverse routes waar je je kunt uitleven. Kort of lang, passend bij jouw stijl. Je kunt deze routes aanvangen vanuit de B&B of naar het beginpunt toe rijden.

Wandelen in de Eifel kun je het jaarrond! Elk jaargetijde biedt de Eifel mogelijkheden voor mooie wandeltochten. 

Ben je opzoek naar een uitdaging in een schitterende omgeving. Ontdek dan de Eifel op de fiets. Wij bieden ook geheel verzorgde arrangementen voor wielrenners en mountainbikers. 

We kunnen je een groot aantal fiets routes aanbieden die verschillen qua ervaringsniveau, afstand en hoogte meters. Informeer naar de mogelijkheden.

De beste manier om lekker te gaan fietsen is als onderdeel van het ‘Wielerherberg’ arrangement. Hierin is alles inbegrepen voor een zorgeloos verblijf in ons Gasthaus en het maken van dagelijkse toeren. Denk hierbij ook aan volledige verzorging inclusief lunch, pasta party en hulp bij defect. Dit is all-inclusive!

Fietsen
Onze B&B was voorheen een wielerherberg, de regio is ideaal voor wielrenner of maintainbiker.

Je kunt in de Eifel-Moezel regio uitstekend fietsen, zowel voor de ervaren wielrenner en mountainbiker als ook voor de recreatie fietser. 

Wij bieden speciale all-inclusive arrangementen voor wielrenners en mountainbikers!

Wellnes
Een wellness oase met natuurlijke bron bevindt zich op 5km!

In de direct nabijheid van ons Gasthaus bevindt zicht Bad Bertrich, een kuroord met een natuurlijke thermen. De thermen biedt vele mogelijkheden zoals ondermeer ook sauna’s, massages en andere welness mogelijkheden. Deze zijn te boeken via ons Gasthaus. 

De natuur thermen in Bad Bertrich zijn ideaal voor een ontspannen welness dag. Wij regelen graag je bezoek, en eventueel kunnen we je ook brengen en halen. De thermen zijn op 10minuten rijden van ons gasthaus.

Medio herfst/winter 2022 verwachten wij ook een welness in ons Gasthaus te kunnen aanbieden. Wij gaan hier een sauna en andere faciliteiten inrichten. Deze kun je bij je bezoek toekomstig direct bijboeken.

De wonderschone omgeving is al een wellness op zich, maak mooie tochten met de auto of ga lekker wandelen in de directe omgeving. 

De Eifel en Moezel regio kent een rijke historie. Dit zie je aan de vele historische hoogte punten. 

We hebben een goed adres voor een wijnproeverij, waarbij je de echte Moezel wijn kunt proeven. Er zijn verschillende mogelijkheden waarover we je graag informeren. 

De regio kenmerkt zich door de vele oude stadjes met historische centra. Plaatsen zoals Cochem, Zell, Trier en Gerolstein zijn op rij afstand te bereiken om van te genieten.

Ook is er voor de actieve vakantieganger genoeg te beleven, trek er zelf op uit in de natuur of bezoek één van de actieve attracties in de regio.

Ontdekken
Wil je ontspannen? Dan ben je in de Eifel aan het juiste adres!

De regio biedt vele mooie oude stadjes, natuur en bovenal vele mogelijkheden om te ontspannen. 

Ontdek de Eifel

Wil je meer weten over de Eifel en Moezel regio? Dan informeren we je graag! De regio biedt zoveel mogelijkheden dat het bijna onmogelijk is om deze allemaal hier te vermelden. Heb je specifieke wensen laat het ons gerust weten, we adviseren je graag over de mogelijkheden in de regio. 

Waarom de Eifel?
Rust, ruimte, groen, bossen en veel meer

Wij bieden verschillende arrangementen, volledig verzorgd!