Tot rust komen in de Eifel

All-inclusive Relax weekend of (mid)week

Ben je toe om er even helemaal uit te zijn en tot rust te komen? Dan is de Eifel de ideale plek voor een weekend of week relaxen. Bezoek de Thermen, neem deel aan een wijnproeverij, bezoek één van de mooie stadjes langs de Moezel en ervaar de adembenemende Eifel. Een bezoek aan de Eifel kan niet zonder een relaxte wandeling, dat kan direct vanuit ons Gasthaus in het Kondelwald!

Weekend lang ontspannen

Relax

Bezoek de thermen, wijnproeverij

Slapen

kamers voorzien van alle gemakken

Eten

Inclusief alle maaltijden
en drankjes*

Brengen en halen

Als je wilt brengen en halen we je naar de verschillende activiteiten

Individueel of als groep

Het “relax” arrangement is zowel voor individuen of groepen (tot 16 personen) en biedt de gelegenheid om lekker te ontspannen en genieten. De Eifel en Moezel regio eigent zich uitermate voor een weekend lang tot rust komen in de adembenemende natuur. Vanuit ons Gasthaus wandel je direct het Kondelwald in, maar bezoek je ook de Thermen, neem je deel aan wijnproeverij of bezoek je één van de mooie stadjes langs de Moezel. 

Als je bij ons verblijft zorgen wij voor

De kosten

MEEST GEKOZEN!

20220516_081526 (Middel)

Wat vinden anderen?

5/5
"Onwijs genoten van een weekend relaxen! Machtige omgeving en we voelden ons echt thuis in de huiselijke sfeer."
Hans G.
5/5
" Jullie maken 'All Inn' helemaal waar en voegen daar de passie voor de regio aan toe. Wat een groot genot! "
Marc B.

Boek nu voor het najaar of 2023!

Vraag nu aan voor najaar 2022 of seizoen 2023!

Wil je meer weten over ons ‘Relax’ arrangement, klik dan hieronder voor meer informatie. Het ‘Relax’ arrangement is geschikt voor iedere leeftijd en zowel voor stellen, individuen en groepen. Het ‘Relax’ arrangement is in de basis opgesteld, en kan naar persoonlijke voorkeuren worden aangepast. 

* het all-inclusive concept is op basis van ‘sportieve’ consumptie, exclusief sterke dranken en warme snacks, voor dieet wensen kan een toeslag van toepassing zijn
** het basis arrangement is inclusief wijnproeverij en bezoek aan de Thermen. Het aanpassen van het arrangement is mogelijk tegen meerprijs
*** het brengen en halen is tegen meerprijs mogelijk informeer naar de mogelijkheden

© copyright Gasthaus Im Eifel 2022