Het enige all-inclusive wielerhotel in de Eifel!

Kom Wielrennen, Gravelbiken of Mountainbiken in de Eifel met je vrienden!

Verblijf op basis van All-inclusive

Gasthaus Im Eifel is een echte Wielerherberg of Wielerhotel, gericht op wielrenners, gravelbikers en mountainbikers! Wij bieden het ‘Wielerherberg’ arrangement, all-inclusive fietsen in de eifel, langs de Moezel en door de Hunsrucken. Het ‘Wielerherberg’ arrangement biedt alles wat je nodig hebt om met focus te gaan fietsen in de wonderschone omgeving, zoals alle maaltijden, kamers voorzien van eigen sanitair (badkamer met douche en toilet, was service,  sportvoeding en routes in GPX formaat voor je fietscomputer. Gebeurt er onderweg onverwacht iets, staan wij klaar om je te helpen! Ons ‘Wielerherberg‘ arrangement is voor groepen tot 18 á 19 personen of als individu.

De Wielerherberg is overgaan in Gasthaus Im Eifel: zelfde concept, zelfde locatie, andere eigenaren!

Sporten

Sporten in de Eifel en Moezel regio
inclusief routes

Eten

Inclusief alle maaltijden
en drankjes*

Slapen

kamers voorzien van alle gemakken, o.b.v. meer persoonskamers

Ondersteuning

hulp bij pech onderweg of
reparatie van bijvoorbeeld fietsen

WasService

Dagelijks je sportkleding fris gewassen

het 'wielerherberg' arrangement kost per dag

MEEST GEKOZEN!

Wat is zit er allemaal in het Wielerherberg arrangement?

 • Overnachtingen – Op basis van meerdere personen per kamer
 • Maaltijden – Ontbijt, lunch bij aankomst en vertrek, diner. Gevarieerde maaltijden!
 • Dranken – Frisdranken, koffie & thee, alcoholische dranken (op basis van redelijk gebruik*)
 • Sportvoeding – ISO Active, repen en bananen voor onderweg. Yoghurt met kwark bij terugkomst
 • Ondersteuning – Heb je onderweg hulp nodig dan staan we voor je klaar! 
 • Reparatie – Alles is aanwezig om eventueel onderhoud te doen aan je fiets
 • Veilige stalling – De fietsenstalling is niet alleen afgesloten maar ook beveiligd!
 • Was service – Iedere dag je fietskleding schoongewassen!

Voorbeeld programma 3 dagen fietsen

 • Dag 1 – Aankomst met koffie en kuchen, fietstocht, diner
 • Dag 2 – Ontbijt, fietstocht, pasta party, diner
 • Dag 3 – Ontbijt, fietstocht, lunch, vertrek

Je verblijf begint veelal aan het eind van de ochtend op de eerste dag, we ontvangen je dan met koffie en kuchen waarna je kamer en fiets kunt klaarmaken. Na een lunch ga je in de middag op weg voor je eerste fietstocht. 

Na de fietstocht kun je gebruikmaken van de paste party (op aanvraag) en even lekker relaxen op ons terras of in de lounge. Rond 19:00 á 19:30 serveren we het diner, wat afhankelijk van de gerechten een 2 of 3 gangen diner is. Je was lever je voor het eten in zodat we deze s’avond voor je kunnen wassen en voor het ontbijt de volgende ochtend schoon en droog klaar ligt. 

Na een uitgebreid ontbijt ga je erop uit voor een dag fietsen in de Eifel, Moezel en Hünsruck regio, een route langs de mooiste plekken die de regio te bieden heeft met uitdagende klimmen, mooie vergezichten en soms stijle afdalingen. De routes stemmen we met je af, maar daarover verderop meer! Als je terugbent in het Gasthaus kun je gebruikmaken van de paste party (op aanvraag) en tussen 19:00 en 19:30 serveren we het diner. 

Blijf je 3 dagen dan is de 3e dag de laatste dag van je verblijf, na het ontbijt ga je nog een ronde fietsen om vervolgens nog een lunch te nuttigen alvorens je weer naar huis vertrekt. Je kunt op de laatste fietsdag eventueel ook de hele dag fietsen, er is geen tijdstip om uit te checken! 

Voor degenen die 4 dagen blijven, is de derde dag gelijk aan dag 2 en de laatste dag gelijk aan dag 3. 

Ook leuk in aanvulling op het fietsen!

Wijnproeverij

Bezoek tijdens je verblijf een Wijnproeverij! De moezel regio staat bekend om zijn Riesling en Spätburgunder wijnen, een bezoek aan een Weingut is daarom zeker een mooie gelegenheid om deze wijnen beter te leren kennen. In een 2,5 uur durende wijnproeverij met Winzerplatte (brood, worst, kaas) neemt Wijnboer Joachim Schumacher je mee in de wereld van zijn wijnen! 

Natuur Thermen

Op nog geen 3km van Gasthaus Im Eifel is de Natuur Thermen van Bad Bertrich, ontspan in het natuurlijk warme water met een temperatuur van 32graden en de sauna’s. Een bezoek aan de Natuur Thermen is een weldaad voor je lichaam na een dag fietsen! Naast de natuurbaden en sauna’s kun je hier ook een massage boeken. Je boekt de Natuur Thermen al vanaf 2uur

BBQ of Gourmet

Om je verblijf een extra dimensie te geven beschikken we over de mogelijkheid om je tegen een meerprijs een BBQ of Gourmet aan te bieden! Naast een variatie aan vlees bieden we hierbij ook salades en sausen, een mooie aanvulling op het verblijf in Gasthaus Im Eifel om een gezellige avond te tafelen. Eventueel ook met diverse kwaliteitswijnen.

Inspiratie - Volg ons op SocialMedia

Waar mogelijk maken we tijdens het verblijf foto’s en video’s, zowel met camera als drone! Om onze gasten te inspireren plaatsen we filmpjes op SocialMedia, volg ons op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube. 

Onze promo’s plaatsen we op Youtube, volg ons op Youtube

 

Boeken? Stuur ons direct een aanvraag!

Het ‘Wielerherberg’ arrangement is gebaseerd op een prijs per dag, je betaald dus niet voor een overnachting maar voor een dag fietsen. Het begint op de dag van aankomst met Koffie en kuchen, en wanneer je vertrekt op de dag van vertrek bepaal jij (exclusief diner). 

* het gebruik van alcoholische dranken is op basis van redelijkheid, dit om de prijs van het arrangement voor iedere portomonee betaalbaar te houden. Mocht je toch iets meer willen consumeren, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. We rekenen aan het eind van je verblijf dan een extra bedrag af.