Focus in een wonderschone omgeving

Vergaderen, Werken, Opleiden

In Gasthaus Im Eifel zijn alle voorwaarden aanwezig voor vergaderingen, rustig werken en het volgen van een training of workshop. Onze lounge beschikt naast een fabelachtig uitzicht over alle faciliteiten die nodig zijn voor een zakelijk verblijf zoals goede stoelen, tafels, presentatiescherm, audio en whiteboard/flipover. 

Wij kunnen groepen tot 18 personen ontvangen en voorzien van alle nodige verzorging tijdens een dagdeel, dag of meerdere dagen. Voor overnachting beschikken we over voldoende kamers, op basis van één of meerpersoons bezetting. 

Vergaderingen en teambuilding

Voor zakelijke gasten bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor het houden van vergaderingen of teambuilding sessies, of bijvoorbeeld voor een programma review. Voor welk doel je ook buiten de deur wilt vergaderen of een teambuilding wenst, bij Gasthaus Im Eifel is dit mogelijk. 

Naast de gebruikelijke faciliteiten zoals presentatie mogelijkheden, dranken en maaltijden, kunnen we ook activiteiten organiseren. Lees meer hierover hieronder!

Werken weg van alle drukte

Het komt vaak voor dat je eigenlijk even in afzondering je werk moet doen om het beste resultaat te krijgen, wij hebben deze mogelijkheid! Je kunt vanuit onze lounge werken zonder gestoord te worden en als je dan iemand moet spreken kan dit ook via Teams of telefoon. Wij hebben in ons Gasthaus een uitstekende Wifi dekking evenals snel Internet via Glasvezel. Je kunt bij ons werken en gebruikmaken van alle faciliteiten tijdens je verblijf, hiervoor bieden een arrangement waarin alle dranken, maaltijden, overnachting en faciliteiten zijn inbegrepen. 

Training en workshops

Onze lounge is uitermate geschikt voor het organiseren van trainingen en workshops! Weg van allerlei verstorende factoren kun je je aandacht richten op de lesstof in een rustgevende omgeving. Een training kunnen we voor je regelen of kun je zelf organiseren waarbij je gebruik maakt van onze faciliteiten. 

We maken graag een all-inclusive voorstel zodat je weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Wij werken op dit moment aan een kalender met trainingen en workshops die in ons Gasthaus gehouden gaan worden. 

Een compleet programma, wij maken het mogelijk

Wijnproeverij

Bezoek onze vaste wijnleverancier in Sankt Aldegrund voor een wijnproeverij, en eventueel met uitleg van het wijn productie proces. 

Actieve activiteiten

Een wandeling, direct vanuit Gasthaus Im Eifel of een fietstocht langs de moezel, wij kunnen dit voor je organiseren. Er is ook een klimpark in de regio!

BBQ

Sluit de dag af met een BBQ, eenvoudig of uitgebreid, dat is aan jullie om te besluiten, wij kunnen dit volledig verzorgen!

Cultuur

Bezoek als uitje één van de mooie Moezel stadjes zoals Cochem of bezoek één van de vele kastelen in de nabijheid van het Gasthaus!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte!