Vergaderen, werken en opleiden in de Eifel

Focus in een wonderschone omgeving

Bij Im Eifel Gasthaus zijn alle voorwaarden aanwezig voor heidagen, vergaderingen, rustig werken en het volgen van een training of workshop. Onze lounge beschikt naast een fabelachtig uitzicht over de Eifel alle faciliteiten die nodig zijn voor een zakelijk verblijf zoals goede stoelen, tafels, presentatiescherm, audio en whiteboard/flipover. 

Wij kunnen groepen tot 18 personen ontvangen en voorzien van alle nodige verzorging tijdens een dagdeel, dag of meerdere dagen. Voor overnachting beschikken we over voldoende kamers, op basis van één of meerpersoons bezetting. 

Gasthaus Im Eifel lounge
MTB Eifel

Vergaderingen en teambuilding

Voor zakelijke gasten bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor het houden van vergaderingen of teambuilding sessies, of bijvoorbeeld voor een programma review. Voor welk doel je ook buiten de deur wilt vergaderen of een teambuilding wenst, bij Im Eifel Gasthaus is dit mogelijk. 

Naast de gebruikelijke faciliteiten zoals presentatie mogelijkheden, dranken en maaltijden, kunnen we ook activiteiten organiseren. Lees meer hierover hieronder!

Werken weg van alle drukte

Het komt vaak voor dat je eigenlijk even in afzondering je werk moet doen om het beste resultaat te krijgen, wij hebben deze mogelijkheid! Je kunt vanuit onze lounge werken zonder gestoord te worden en als je dan iemand moet spreken kan dit ook via Teams of telefoon. Wij hebben in ons Gasthaus een uitstekende Wifi dekking evenals snel Internet via Glasvezel. Je kunt bij ons werken en gebruikmaken van alle faciliteiten tijdens je verblijf, hiervoor bieden een arrangement waarin alle dranken, maaltijden, overnachting en faciliteiten zijn inbegrepen. 

Gasthaus Im Eifel lounge

Training en workshops: de Eifel inspireert

Onze lounge is uitermate geschikt voor het organiseren van trainingen en workshops! Weg van allerlei verstorende factoren kun je je aandacht richten op de lesstof in een rustgevende omgeving. Een training kunnen we voor je regelen of kun je zelf organiseren waarbij je gebruik maakt van onze faciliteiten. 

We maken graag een all-inclusive voorstel zodat je weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Wij werken op dit moment aan een kalender met trainingen en workshops die in ons Gasthaus gehouden gaan worden. 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte!

Een compleet programma, wij maken het mogelijk

BBQ of Gourmet

Om je verblijf een extra dimensie te geven beschikken we over de mogelijkheid om je tegen een meerprijs een BBQ of Gourmet aan te bieden! Naast een variatie aan vlees bieden we hierbij ook salades en sausen, een mooie aanvulling op het verblijf in Im Eifel Gasthaus om een gezellige avond te tafelen. Eventueel ook met diverse kwaliteitswijnen.

BBQ bij Im Eifel Gasthaus

Wijnproeverij

Bezoek tijdens je verblijf een Wijnproeverij! De moezel regio staat bekend om zijn Riesling en Spätburgunder wijnen, een bezoek aan een Weingut is daarom zeker een mooie gelegenheid om deze wijnen beter te leren kennen. In een 2,5 uur durende wijnproeverij met Winzerplatte (brood, worst, kaas) neemt Wijnboer Joachim Schumacher je mee in de wereld van zijn wijnen! 

Weingut Joachim Schumacher Sankt Aldegund

Natuur Thermen

Op nog geen 3km van Im Eifel Gasthaus is de Natuur Thermen van Bad Bertrich, ontspan in het natuurlijk warme water met een temperatuur van 32graden en de sauna’s. Een bezoek aan de Natuur Thermen is een weldaad voor je lichaam! Naast de natuurbaden en sauna’s kun je hier ook een massage boeken. Je boekt de Natuur Thermen al vanaf 2uur

Thermen Bad Bertrich