Ideaal voor fietsgroepen!

Wij ontvangen veel fietsgroepen

voor een gezellig sportief weekend

Veel fietsgroepen, toerclubs en vriendengroepen gaan jaarlijks een (lang) weekend fietsen in een mooie omgeving zoals de Eifel, het Sauerland of de Vogezen! Vandaar dat ook veel fietsgroepen Im Eifel HÉT Wielersport Hotel kiezen als bestemming voor een gezellig weekend fietsen. En dat dan ook volledig verzorgd. 

Zijn jullie opzoek om als fietsgroep een weekend weg te gaan? Dan bieden we jullie het ultieme verblijf in een bijzonder afwisselende omgeving op slechts 3 uur vanaf Antwerpen of 3,5 uur vanaf Utrecht! Ons Wielersport Hotel ligt in de Vulkaan Eifel op een steenworp afstand van de Moezel en Hunsrück, en biedt je alles wat je als fietsgroep zoekt om te genieten tijdens het fietsen. 

IMG-20230703-WA0007

Wat bieden we jullie als fietsgroep?

Het fietsen moeten jullie natuurlijk zelf, maar wij verzorgen eigenlijk al het andere zodat je je volledig kunt richten op het gezellige weekend weg en de mooie fietsroutes. Zo verblijf je bij ons op basis van ons all-inclusive Wielersport concept, dus inclusief alle overnachtingen, maaltijden, drankjes*, wielersport faciliteiten zoals sportvoeding en routes maar ook dagelijks je kleding fris gewassen voor een volgende fietstocht. En mocht er nou iets onderweg zijn staan we klaar om jullie te ondersteunen!

Voor jullie weekend weg maken we een programma opmaat, dit op basis van jullie wensen qua afstand en hoogtemeters, waarbij we proberen jullie het mooiste van de regio te laten zien en ervaren. Het programma biedt een grote afwisseling en begint al op de dag van aankomst met een fietstocht door de Vulkaan Eifel! Ook op de laatste dag is een fietstocht vanzelfsprekend waarna je je nog rustig kunt opfrissen, inpakken en een maaltijd voor je vertrekt naar huis. Zo haal je alles uit je verblijf en geniet je van de mooie natuur en uitzichten. De routes gaan zoveel mogelijk over mooie achteraf weggetjes en alleen wanneer het niet anders kan zoeken we de doorgaande wegen als verbinding naar het volgende mooie stuk. 

Mountainbikers

Voor alle soorten Wielersport

Of je nu komt om te wielrennen, gravelbiken of mountainbiken, wij bieden je voor al deze soorten van Wielersport de ultieme belevenis! Dit zowel als individu alsook als groep. Al vele Wielersport groepen, verenigingen en (toer)clubs hebben ons gevonden en genoten van de mooie omgeving. 

Wist je dat we regelmatig ook groepen krijgen die zowel de racefiets als de mountainbike meenemen! Dubbel genieten van zowel de routes op de weg als door de oneindige bossen!

In samenwerking met Mac-Bike-Tours in Neef bieden we de mogelijkheid voor de huur van e-MTBs voor kleinere groepen.

Wat is het voordeel voor onze Wielergroep?

Daar kunnen we kort over zijn: jullie nemen kleding en fiets mee, wij verzorgen de rest! Kortom als je als Wielergroep opzoek bent naar een weekend weg dan zijn wij de ideale locatie omdat al het regelwerk door ons uit handen genomen wordt. Geen locatie zoeken, niet zorgen voor de maaltijden, niet opzoek naar routes maar vooral onbezorgd genieten van het weekend. Dat scheelt de club organisatoren een hoop tijd! 

  • Alles is geregeld!
  • Niet opzoek naar locaties voor maaltijden, of zelf bereiden
  • Geen boodschappen doen
  • Geen verrekening achteraf, de kosten zijn vooraf volledig helder
  • Geen routes uitzeten
  • Geen bezemwagen nodig
  • Geen zorgen als er onverhoopt iets gebeurt

 

Kom een weekend genieten met je wielervrienden!

Het Wielersport arrangement op basis van een prijs per dag!

Prijzen 2 dgn fietsen in 2024
Prijzen 3 dgn fietsen in 2024
Prijzen 4 dgn fietsen in 2024

Het Wielersport arrangement is gebaseerd op een prijs per dag, je betaalt dus niet voor een overnachting maar voor een dag wielrennen. Het begint op de dag van aankomst met koffie en kuchen. Wanneer je weg gaat op de dag van vertrek bepaal jij. 

* het gebruik van alcoholische dranken is op basis van redelijkheid, dit om de prijs van het arrangement voor iedere portemonnee betaalbaar te houden. Mocht je toch iets meer willen consumeren, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. We rekenen aan het eind van je verblijf dan een extra bedrag af. 

Hebben we je interesse gewekt of wil je boeken?

Afwisseling na het fietsen

Naast het fietsen zijn er ook veel andere mogelijkheden om te ondernemen, na het fietsen of als afwisseling tussendoor biedt de omgeving de mogelijkheid om een mooie wandeling te maken, een bezoek aan de natuurthermen of s’avonds een wijnproeverij. Relaxen met elkaar in de lounge of op het terras kan natuurlijk ook!

Zie hieronder! 

Genieten op het terras van Im Eifel HET Wielersport Hotel

BBQ of Gourmet

Om je verblijf een extra dimensie te geven beschikken we over de mogelijkheid om je tegen een meerprijs een BBQ of Gourmet aan te bieden! Naast een variatie aan vlees bieden we hierbij ook salades en sausen, een mooie aanvulling op het verblijf in Im Eifel Gasthaus om een gezellige avond te tafelen. Eventueel ook met diverse kwaliteitswijnen.

Wil je gebruikmaken van deze optie? Geef het aan bij je boeking onder “Opmerkingen” wanneer je ons contactformulier invult. 

BBQ bij Im Eifel Gasthaus

Wijnproeverij

Bezoek tijdens je verblijf een Wijnproeverij! De moezel regio staat bekend om zijn Riesling en Spätburgunder wijnen, een bezoek aan een Weingut is daarom zeker een mooie gelegenheid om deze wijnen beter te leren kennen. In een 2,5 uur durende wijnproeverij met Winzerplatte (brood, worst, kaas) neemt Wijnboer Joachim Schumacher je mee in de wereld van zijn wijnen! 

Wil je gebruikmaken van deze optie? Geef het aan bij je boeking onder “Opmerkingen” wanneer je ons contactformulier invult. 

Weingut Joachim Schumacher Sankt Aldegund

Natuur Thermen

Op nog geen 3km van Im Eifel Gasthaus is de Natuur Thermen van Bad Bertrich, ontspan in het natuurlijk warme water met een temperatuur van 32graden en de sauna’s. Een bezoek aan de Natuur Thermen is een weldaad voor je lichaam! Naast de natuurbaden en sauna’s kun je hier ook een massage boeken. Je boekt de Natuur Thermen al vanaf 2uur

Wil je gebruikmaken van deze optie? Geef het aan bij je boeking onder “Opmerkingen” wanneer je ons contactformulier invult. 

Thermen Bad Bertrich

Is de Eifel ideaal voor wielersporters?

De Eifel is bij uitstek geschikt voor wielersporters omdat deze op korte afstand van Nederland en België is gelegen. In de Eifel vindt je een variatie aan afstanden en hoogtemeters in een heuvel- en bosrijke omgeving. Uiteraard voor de individu alsook voor de wielergroep. 

Kan ik met mijn groep komen?

Wij bieden een volledig verzorgd wielersport verblijf voor individuen en groepen, en dat op basis van ons unieke all-inclusive concept. Volledig verzorgd en ontzorgd een weekend genieten van de mooie omgeving, uitzichten en vooral de mooie routes!