Gravelbiken in de Eifel!

Verblijf op basis van All-inclusive

Im Eifel Gasthaus is een echt Wielerhotel of Wielerherberg, gericht op gravelbikers! Wij bieden een Wielersport arrangement op basis van een all-inclusive fietsen concept in de Eifel, langs de Moezel en door de Hunsrück. Het Wielersport arrangement biedt alles wat je nodig hebt om met focus te gaan fietsen in de wonderschone omgeving, zoals alle maaltijden, kamers voorzien van eigen sanitair (badkamer met douche en toilet, was service, sportvoeding en routes in GPX formaat voor je fietscomputer. Gebeurt er onderweg onverwacht iets, staan wij klaar om je te helpen! Ons Wielersport arrangement is voor groepen tot 18 á 19 personen of als individu.

Wist je dat! alle maaltijden worden versbereid en zijn afgestemd op sporters. 

Kan ik in de Eifel goed Gravelbiken? JA! Daar kunnen we volmondig positief op antwoorden! De Eifel en Moezel regio biedt alles wat je je maar kunt wensen om te gravelen en gravelbiken. Uitdagende routes voor zowel beginnen, gevorderde of professional. Wij beschikken over uiteenlopende routes in GPX formaat die leiden door de Eifel en langs de Moezel. 

Zijn er gravel routes in de Eifel Duitsland? Naast de nord Eifel zijn er ook in de Vulkaan Eifel uitstekende gravel en gravelbike routes. Het afwisselende gebied van de vulkaan Eifel en Moezel biedt je alles voor een weekend of week genieten van mooie onverharde paden. 

Gravelbiken

Gravelbiken in de Eifel en Moezel regio
inclusief routes

Eten

Inclusief alle maaltijden
en drankjes*

Slapen

kamers voorzien van alle gemakken, o.b.v. meer persoonskamers

Ondersteuning

hulp bij pech onderweg of
reparatie van bijvoorbeeld fietsen

WasService

Dagelijks je sportkleding fris gewassen

Wat is zit er allemaal in het Wielersport arrangement?

  • Overnachtingen – Op basis van meerdere personen per kamer
  • Maaltijden – Op sporters afgestemde maaltijden. gevarieerd en gezond!
  • Dranken – Frisdranken, koffie & thee, alcoholische dranken (op basis van redelijk gebruik*)
  • Sportvoeding – ISO Active, repen en bananen voor onderweg. Herstelvoeding, bij terugkomst
  • Ondersteuning – Heb je onderweg hulp nodig dan staan we voor je klaar! 
  • Reparatie – Alles is aanwezig om eventueel onderhoud te doen aan je fiets
  • Veilige stalling – De fietsenstalling is niet alleen afgesloten maar ook beveiligd!
  • Was service – Iedere dag je fietskleding schoongewassen!
  • In- en uitcheck tijden – Je verblijf is per dag, je aankomst en vertrek is dus mogelijk op elk moment

Het Wielersport arrangement op basis van een prijs per dag!

Prijzen 2 dgn fietsen in 2024
Prijzen 3 dgn fietsen in 2024
Prijzen 4 dgn fietsen in 2024

Het Wielersport arrangement is gebaseerd op een prijs per dag, je betaald dus niet voor een overnachting maar voor een dag fietsen. Het begint op de dag van aankomst met koffie en kuchen, en wanneer je vertrekt op de dag van vertrek bepaal jij. 

* het gebruik van alcoholische dranken is op basis van redelijkheid, dit om de prijs van het arrangement voor iedere portemonnee betaalbaar te houden. Mocht je toch iets meer willen consumeren, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. We rekenen aan het eind van je verblijf dan een extra bedrag af. 

Boeken? Stuur ons direct een aanvraag!

Na ontvangst van je aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om deze te bevestigen, een aanvraag is pas definitief na bevestiging en ontvangst van de aanbetaling. Voor meer informatie kun je ons ook bereiken per email of telefoon. 
* het all-inclusive concept is op basis van ‘sportieve’ consumptie, exclusief sterke dranken en warme snacks, voor dieet wensen kan een toeslag van toepassing zijn

Inspiratie - Volg ons op SocialMedia

Waar mogelijk maken we tijdens het verblijf foto’s en video’s, zowel met camera als drone! Om onze gasten te inspireren plaatsen we filmpjes op SocialMedia, volg ons op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube. 

Onze promo’s plaatsen we op Youtube

* het all-inclusive concept is op basis van ‘sportieve’ consumptie, exclusief sterke dranken en warme snacks, voor dieet wensen kan een toeslag van toepassing zijn
** fiets begeleiding vanaf 8 personen op basis van tour guide beschikbaarheid
*** inclusief Powerbar ISO active, repen en pasta/kwark bij terugkomst