Al jaren droomden wij van wonen in de Eifel

Een droom komt uit!

Wij zijn André & Kirsten

Wij zijn André Mulder en Kirsten van Velden. Al jaren dromen wij van wonen en werken in een natuurrijke omgeving waarbij de Duitse Eifel vanaf het begin onze voorkeur heeft gehad. Vaak hebben we rondgekeken naar huizen, gedroomd en gepraat over hoe mooi het zou zijn om in deze sprookjesachtige omgeving een (sportief) Gasthaus te openen.  

Tijdens onze vakantie in 2021 droomden we hier nog verder op door en besloten we onze zoektocht naar een passende locatie weer voor te zetten. Stoppen met praten of dromen realiseren, wij kozen voor het laatst!

Na weken heen en weer gereden te zijn naar de Duitse Eifel hebben we op 19 december 2021 het huis in Bonsbeuern bezichtigd. Op slag waren we verliefd op de omgeving, het uitzicht en het huis. Een grote villa met een ongelooflijk mooi panoramisch uitzicht. Vanaf dat moment ging alles in vogelvlucht. En op 7 februari zaten we bij de notaris en was onze droom werkelijkheid geworden. We hebben er ontzettend veel zin in! Inmiddels hebben we al vele (sportieve) gasten mogen ontvangen in Im Eifel Gasthaus!

Im Eifel Gasthaus - Andre en Kirsten

Missie van Im Eifel Gasthaus

Het is onze missie om onze gasten te ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op, een sportieve, ontspanning. Vanaf aankomst tot vertrek is alles tot in de puntjes geregeld en ontbreekt het onze gasten aan niets.