De ervaring van Kees Bal

Dit jaar was Kees Bal één van onze Wielersport gasten, Kees is een voormalig Wielersport professional en stuurde ons onderstaande review! We zijn supertrots op de review van Kees en alle andere Wielersporters!

"veel mogelijkheden voor de huidige generatie wielrenners"

Beste André en Kirsten,

Onze toerclub TGV uit Goes heeft met 15 fanatieke leden een lang weekend doorgebracht in de Eifel.

Op 3 uur rijden vanuit Zeeland ben je in een heel andere omgeving dan in ons mooie Zeeland waar wij als actieve toerclub ieder weggetje kennen. Dan is een uitdaging in het Eifelgebergte een welkome afwisseling. Een pracht omgeving waar je gemakkelijk aan je hoogtemeters komt, maar waar je ook kilometers kunt maken langs de Moezel.
Wij verbleven daar in Im Eifel Gasthaus bij André en Kirsten, en dit echtpaar heeft hier een geweldig Wielersport Hotel.

De accommodatie straalt een en al wielersport uit en alles is aanwezig voor de meest verwende wielertoerist.

Ik zag hier, als oud beroepswielrenner en winnaar van de Ronde van Vlaanderen, heel veel mogelijkheden voor de huidige generatie wielrenners om je hier voor te bereiden op een belangrijke periode in het seizoen. Zowel op continentaal niveau als op Pro continentaal niveau en zelfs voor World-tour renners kan deze omgeving een welkome afwisseling zijn binnen de voorbereiding.

André en Kirsten verzorgen geheel zelf de voeding die afgestemd is op de inspanningen op de fiets en met dieetwensen kunnen zij tot in de (calorie) puntjes rekening houden.

Na de training wordt de was geheel verzorgt en de werkplaats is zodanig ingericht dat de fiets tot in de perfectie kan worden onderhouden.

Deze locatie die te bereiken is na een (voor ons) pittige klim in een pracht omgeving waar het na afloop van een training of toertocht uitstekend relaxen is.

Wij hebben hier genoten en leuke klimkilometers gemaakt. En hebben ondervonden dat je als wielrenner je hier in een autoluwe omgeving op een geringe afstand van Nederland en België je hier kunt uitstekend voorbereiden op gestelde wielerdoelen.

Met sportieve groet.
Kees Bal

Prof wielrenner Kees Bal

Bekijk onze andere reviews

Benieuwd naar wat onze Wielersport gasten over ons schrijven? Check onze Google bedrijfspagina voor alle reviews van onze Wielersport gasten!