Hoe ziet het Wielersport arrangement eruit?

Volledig verzorgd genieten van de Eifel

Wielrennen, Gravelbiken of Mountainbike

In de Eifel kun je bijzonder goed wielrennen, gravelbiken en mountainbiken, ons Wielersport arrangement is erop gericht dat jij, en je groep, geheel verzorgd kunnen gaan genieten van de mooie routes die we speciaal hebben samengesteld maar ook op jullie wensen afstemmen.

De routes krijg je altijd in GPX formaat zodat je ze kunt inlezen in je fietscomputer.

Heb je speciale wensen dan maken we een route opmaat zodat optimaal kunt genieten en fietsen. De routes kunnen we aanpassen qua lengte, hoogtemeters en landschap. In alle gevallen is de natuur die je tegenkomt adembenemend en afwisselend! 

Breng jij je kleding en fiets mee, dan zorgen wij voor de rest!

Wielrennen en koersen in de Eifel

Voorbeeld programma 3 dagen fietsen

  • Dag 1 – Aankomst met koffie en kuchen, lunch, fietstocht, herstelvoeding, diner
  • Dag 2 – Ontbijt, fietstocht met lunch op locatie, herstelvoeding, diner
  • Dag 3 – Ontbijt, fietstocht, lunch, vertrek

Dag 1 – Je verblijf begint veelal aan het eind van de ochtend op de eerste dag, we ontvangen je dan met koffie en kuchen waarna je je kamer en fiets kunt klaarmaken. Na de lunch ga je in de middag op weg voor je eerste fietstocht nadat je de GPX route van ons hebt gekregen. Na de fietstocht kun je gebruikmaken van de herstelvoeding, en even lekker relaxen op ons terras of in de lounge. Rond 19:00 á 19:30 serveren we het diner, wat afhankelijk van het menu een 2 of 3 gangen diner is. Je was lever je voor het eten in zodat we deze s’avond voor je kunnen wassen en voor het ontbijt de volgende ochtend schoon en droog klaar ligt. 

Dag 2 – Na een uitgebreid ontbijt ga je erop uit voor een dag fietsen in de Eifel, Moezel en Hünsruck regio, een route langs de mooiste plekken die de regio te bieden heeft met uitdagende klimmen, mooie vergezichten en soms stijle afdalingen. De route stemmen we met je af en ontvang je als GPX bestand! Als je terugkomt in het Gasthaus kun je gebruikmaken van de herstelvoeding en tussen 19:00 en 19:30 serveren we het diner. 

Dag 3 – Blijf je 3 dagen dan is de 3e dag de laatste dag van je verblijf, na het ontbijt ga je nog een ronde fietsen om vervolgens nog een lunch te nuttigen alvorens je weer naar huis vertrekt. Je kunt op de laatste fietsdag eventueel ook de hele dag fietsen, er is geen tijdstip om uit te checken! 

Voor degenen die 4 dagen blijven, is de derde dag gelijk aan dag 2 en de laatste dag gelijk aan dag 3. 

Wielerherberg - Voorbeeld route
Gasthaus Im Eifel lounge

Volledig ontzorgd!

Zoals we hierboven al schreven hoef je alleen je kleding en fiets mee te brengen en zorgen wij voor de rest! En dat inclusief dagelijks gewassen sportkleding. 

Ontbijt – Elke ochtend zorgen voor een gevarieerd ontbijt met broodjes, yoghurt en afwisselend een gebakken ei of fluffy american pancakes. Uiteraard voorzien van kaas en vleeswaren maar ook jam en zoetigheden. Afgemaakt met een jus d’orange, koffie en/of thee. 

Voor onderweg – Voor onderweg hebben we altijd een banaan, repen en sportvoeding klaarstaan, voor je vertrekt pak je wat je nodig hebt en vul je je bidon.

Lunch – Als je dit wenst kun je hier de lunch nuttigen, veelal luncht men zelf onderweg maar proberen we ook afhankelijk van het onder andere het weer een lunch op locatie te verzorgen. 

Herstelvoeding – Als je terugkomt van het fietsen is herstelvoeding essentieel, we serveren standaard een combinatie van yoghurt en kwark met verschillende soorten muesli en honing. Op verzoek maken we ook een pasta salada, dit afhankelijk van jullie wensen. 

Diner – We bereiden dagelijks een verse gezonde maaltijd, afhankelijk van het menu is dit een 2 of 3 gangen diner. Het diner is gericht op sporters, je krijgt bij ons geen gefrituurde hap met friet! 

Tip! wil je tijdens je verblijf een BBQ of gourmet avond, dat kan! Tegen meerprijs verzorgen we een uitgebreide BBQ of gourmet verschillende soorten vlees en salada’s. Informeer naar de mogelijkheden!