Koersen in de Eifel

De prachtigste koersroutes vind je in de Eifel

Als renner geniet je van de mooie omgeving tijdens een koers langs de Moezel en door de Eifel. Uitdagende routes om samen met je groep te genieten van al het moois wat de regio te bieden heeft. Voor alle type renners, van beginners tot professionele koersrijders. 

Of je komt koersen voor hoogtemeters of lange afstanden, voor ieder soort renner hebben wij een scala aan routes beschikbaar die gaan door de wijngaarden langs de Moezel of langs de vulkaankraters van de Eifel. 

Tip! De Vulkaan Eifel is zo’n 11.000 jaar geleden gevormd door vulkaanuitbarstingen waardoor er een variatie aan hoogteverschillen is en een prachtige natuur. Uitdagend voor ieder type renner! 

Arrangementen voor renners

Noem ons een wielerherberg all-inn of Wielerhotel all-inn specifiek gericht op renners. Je boekt bij ons een koers arrangement op basis van all-inclusive. Het Wielersport arrangement biedt alles wat renners nodig hebben om een mooie koers te rijden.

Wielrennen en koersen in de Eifel
Koersen

Koersen in de Eifel en Moezel regio
inclusief routes

Eten

Inclusief alle maaltijden
en drankjes*

Slapen

kamers voorzien van alle gemakken, o.b.v. meer persoonskamers

Ondersteuning

hulp bij pech onderweg of
reparatie van bijvoorbeeld fietsen

WasService

Dagelijks je sportkleding fris gewassen

Wat is zit er allemaal in het Wielersport arrangement?

  • Overnachtingen – Op basis van meerdere personen per kamer
  • Maaltijden – Op sporters afgestemde maaltijden. gevarieerd en gezond!
  • Dranken – Frisdranken, koffie & thee, alcoholische dranken (op basis van redelijk gebruik*)
  • Sportvoeding – ISO Active, repen en bananen voor onderweg. Herstelvoeding, bij terugkomst
  • Ondersteuning – Heb je onderweg hulp nodig dan staan we voor je klaar! 
  • Reparatie – Alles is aanwezig om eventueel onderhoud te doen aan je fiets
  • Veilige stalling – De fietsenstalling is niet alleen afgesloten maar ook beveiligd!
  • Was service – Iedere dag je fietskleding schoongewassen!
  • In- en uitcheck tijden – Je verblijf is per dag, je aankomst en vertrek is dus mogelijk op elk moment

Het Wielersport arrangement op basis van een prijs per dag!

Wielersport arrangement - 2dgn fietsen
Wielersport arrangement - 3dgn fietsen
Wielersport arrangement - 4dgn fietsen

Het Wielersport arrangement is gebaseerd op een prijs per dag, je betaald dus niet voor een overnachting maar voor een dag wielrennen. Het begint op de dag van aankomst met koffie en kuchen. Wanneer je weg gaat op de dag van vertrek bepaal jij. 

* het gebruik van alcoholische dranken is op basis van redelijkheid, dit om de prijs van het arrangement voor iedere portemonnee betaalbaar te houden. Mocht je toch iets meer willen consumeren, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. We rekenen aan het eind van je verblijf dan een extra bedrag af. 

Boeken? Stuur ons direct een aanvraag!

Na ontvangst van je aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om deze te bevestigen, een aanvraag is pas definitief na bevestiging en ontvangst van de aanbetaling. Voor meer informatie kun je ons ook bereiken per email of telefoon. 
* het all-inclusive concept is op basis van ‘sportieve’ consumptie, exclusief sterke dranken en warme snacks, voor dieet wensen kan een toeslag van toepassing zijn

Im Eifel Gasthaus is een wielerherberg specifiek gericht op renners. Je boekt bij ons een arrangement op basis van all-inclusive koersen in de Eifel en langs de Moezel. Het Eifel wielrenners arrangement biedt alles wat koersrenners nodig hebben. Bekijk onderstaand het arrangement.

Inspiratie - Volg ons op SocialMedia

Waar mogelijk maken we tijdens het verblijf foto’s en video’s, zowel met camera als drone! Om onze gasten te inspireren plaatsen we filmpjes op SocialMedia, volg ons op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube. 

Onze promo’s plaatsen we op Youtube

* het all-inclusive concept is op basis van ‘sportieve’ consumptie, exclusief sterke dranken en warme snacks, voor dieet wensen kan een toeslag van toepassing zijn
** fiets begeleiding vanaf 8 personen op basis van tour guide beschikbaarheid
*** inclusief Powerbar ISO active, repen en pasta/kwark bij terugkomst

Koersen in Duitsland

In het uitgestrekte en veelzijdige Duitsland heb je volop mogelijkheden om te koersen. De bekendste gebieden zijn de Eifel, het Zwarte Woud en Sauerland. Voor Belgen is vooral het eerstgenoemde gebied interessant. Im Eifel Gasthaus ligt namelijk op 3 uurtjes rijden van Antwerpen, en biedt even uitdagende omstandigheden als bijvoorbeeld Frankrijk maar dan op een kortere rij afstand. Ben je op zoek naar een compleet verzorgd koersrenners arrangement? Boek dan via de bovenstaande pagina.

Kan ik in de Eifel goed koersen?

Ja! Daar kunnen we volmondig positief op antwoorden! De Eifel en Moezel regio biedt alles wat je je maar kunt wensen om te koersen. Uitdagende routes voor zowel beginners, gevorderde of professional. Maak gebruik van onze uiteenlopende koersroutes die je direct in je fietscomputer kunt inladen in GPX formaat. Meer lezen over de regio? Klik dan hier