Wielrennen in de Eifel

De prachtigste wielrenroutes vind je in de Eifel

Wielrennen in de Eifel én rondom de Moezel biedt je alles wat je als je wielrenner kunt wensen. De gebieden zitten vol met uitdagende routes voor zowel beginnende, gevorderde en professionele wielrenners.

Een bijzonder onderdeel van de Eifel om in te wielrennen, is de Vulkaan Eifel. Dit prachtige gebied vindt zijn oorsprong in vulkaanuitbarstingen die 11.000 jaar geleden plaatsvonden. Daardoor zijn er veel hoogteverschillen en is de natuur prachtig door de rijke vulkaanbodem. 

Op zoek naar de beste wielrenroutes? Bij ons wielerhotel beschikken we over uiteenlopende routes in GPX formaat die leiden door de Eifel en langs de Moezel.

Arrangementen voor wielrenners

Im Eifel Gasthaus is een wielerherberg specifiek gericht op wielrenners. Je boekt bij ons een arrangement op basis van all-inclusive wielrennen in de Eifel en langs de Moezel. Het Eifel wielrenners arrangement biedt alles wat wielrenners nodig hebben. Bekijk onderstaand het arrangement.

Wielrennen en koersen in de Eifel
Wielrennen

Wielrennen in de Eifel en Moezel regio
inclusief routes

Eten

Inclusief alle maaltijden
en drankjes*

Slapen

kamers voorzien van alle gemakken, o.b.v. meer persoonskamers

Ondersteuning

hulp bij pech onderweg of
reparatie van bijvoorbeeld fietsen

WasService

Dagelijks je sportkleding fris gewassen

Wat zit er allemaal in het wielrennen arrangement?

  • Overnachtingen – Op basis van meerdere personen per kamer
  • Maaltijden – Op sporters afgestemde maaltijden. gevarieerd en gezond!
  • Dranken – Frisdranken, koffie & thee, alcoholische dranken (op basis van redelijk gebruik*)
  • Sportvoeding – ISO Active, repen en bananen voor onderweg. Herstelvoeding, bij terugkomst
  • Ondersteuning – Heb je onderweg hulp nodig dan staan we voor je klaar! 
  • Reparatie – Alles is aanwezig om eventueel onderhoud te doen aan je fiets
  • Veilige stalling – De fietsenstalling is niet alleen afgesloten maar ook beveiligd!
  • Was service – Iedere dag je fietskleding schoongewassen!
  • In- en uitcheck tijden – Je verblijf is per dag, je aankomst en vertrek is dus mogelijk op elk moment

Het Wielersport arrangement op basis van een prijs per dag!

Prijzen 2 dgn fietsen in 2024
Prijzen 3 dgn fietsen in 2024
Prijzen 4 dgn fietsen in 2024

Het Wielersport arrangement is gebaseerd op een prijs per dag, je betaald dus niet voor een overnachting maar voor een dag wielrennen. Het begint op de dag van aankomst met koffie en kuchen. Wanneer je weg gaat op de dag van vertrek bepaal jij. 

* het gebruik van alcoholische dranken is op basis van redelijkheid, dit om de prijs van het arrangement voor iedere portemonnee betaalbaar te houden. Mocht je toch iets meer willen consumeren, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. We rekenen aan het eind van je verblijf dan een extra bedrag af. 

Boeken? Stuur ons direct een aanvraag

Na ontvangst van je aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om deze te bevestigen, een aanvraag is pas definitief na bevestiging en ontvangst van de aanbetaling. Voor meer informatie kun je ons ook bereiken per email of telefoon. 
* het all-inclusive concept is op basis van ‘sportieve’ consumptie, exclusief sterke dranken en warme snacks, voor dieet wensen kan een toeslag van toepassing zijn

Inspiratie - Volg ons op SocialMedia

Waar mogelijk maken we tijdens het verblijf foto’s en video’s, zowel met camera als drone! Om onze gasten te inspireren plaatsen we filmpjes op SocialMedia, volg ons op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube. 

Onze promo’s plaatsen we op Youtube

* het all-inclusive concept is op basis van ‘sportieve’ consumptie, exclusief sterke dranken en warme snacks, voor dieet wensen kan een toeslag van toepassing zijn
** fiets begeleiding vanaf 8 personen op basis van tour guide beschikbaarheid
*** inclusief Powerbar ISO active, repen en pasta/kwark bij terugkomst

Wielrennen in Duitsland

In het uitgestrekte en veelzijdige Duitsland heb je volop mogelijkheden om te wielrennen. De bekendste gebieden zijn de Eifel, het Zwarte Woud en Sauerland. Voor Nederlanders is vooral het eerstgenoemde gebied interessant. De Eifel ligt namelijk op 3 uurtjes rijden van Nederland, en biedt even uitdagende omstandigheden als bijvoorbeeld Frankrijk. Ben je op zoek naar een compleet verzorgd wielrenners arrangement? Boek dan via de bovenstaande pagina. 

Kan ik in de Eifel goed wielrennen?

Ja! Daar kunnen we als wielerherberg c.q. wielerhotel midden in deze omgeving positief op antwoorden! De Eifel en Moezel regio biedt alles wat je je maar kunt wensen om te wielrennen. Uitdagende routes voor zowel beginnen, gevorderde of professional. Wij beschikken over uiteenlopende routes in GPX formaat die leiden door de Eifel en langs de Moezel. Meer lezen over de regio? Klik dan hier