Wielerherberg Arrangementen

In 2022 mochten wij de Wielerherberg in Bonsbeuern overnemen, al sinds jaren worden hier wielrenners en mountainbikers ontvangen in een all-inclusive concept inclusief begeleide fietstochten over de weg en door de bosrijke omgeving. Dik van Dalen is een bekende naam in de wielersport en begeleid gasten al sinds jaar en dag. Gasthaus Im EIfel continueert deze dienstverlening waarbij Dik en een team van begeleiders je meenemen op fietstochten.

Wij bieden dit ‘Wielerherberg arrangement aan in een volledig all-inclusive concept, volledig ontzorgt genieten van onze mooi regio. Wat is er inbegrepen?

  •  Overnachtingen in ons Gasthaus, o.b.v. meerdere personen op kamer
  • Alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner) inclusief pasta bij terugkomst
  • Routes en tour guide, tour guide vanaf 8 personen (combinatie met andere groepen mogelijk)
  • Sportvoeding
  • Wasservice
  • Wielerfaciliteiten zoals afspuitplaats, fietsenstalling, werkplaats, pechservice, droogruimte en afspoeldouche.
Wielrennen aan de Moezel

Fiets weekend 'Wielerherberg'

Vanaf € 250,00 per persoon

Wil jij samen met je partner of als groep fietsen in een bijzonder mooie omgeving? Dan is ons Wielerherberg arrangement ideaal. Vanaf het moment dat je aankomt tot je vertrekt zijn wij er om je te ontzorgen, en het mooiste is dat je routes krijgt om te fietsen die je kunt gebruiken in je navigatie en bij groepen vanaf 8 personen staan Dik van Dalen en zijn team klaar om je mee te nemen in de Eifel/Moezel regio. 

Opmerking: De begeleiding is op basis van beschikbaarheid, indien er geen beschikbaarheid is dan voorzien we jullie van routes. Alle overige zaken blijven van toepassing zoals lunch op locatie en ondersteuning tijdens de fietstocht (pechhulp, etc). 

Wij bieden

Beschikbaarheid

April tot Oktober

Voor reserveringen en boekingen, stuur je aanvraag via het formulier hieronder, reserveringen worden definitief nadat wij deze bevestigd hebben. 

2 dagen

Op basis van 2 dagen, aankomst op Vrijdag of Zaterdag.

Per persoon € 125,00 incl.btw per dag
Totaal € 250,00 per persoon

 

3 dagen

Op basis van 3 dagen, aankomst op Vrijdag of Zaterdag.

Per persoon € 113,00 incl.btw per dag
Totaal € 339,00 per persoon

 

4 dagen

Op basis van 4 dagen, aankomst op donderdag of vrijdag.

Per persoon € 106,00 incl.btw per dag
Totaal € 424,00 per persoon

 

Vraag een vrijblijvende offerte

Wil je met je wielergroep komen, vraag dan een vrijblijvende offerte, dan zetten we het allemaal helder op papier zodat jullie het rustig kunnen bekijken en bespreken.