Groepsaccommodatie voor verenigingen, (fiets)vrienden, toerclubs, collega's!

Fiets mooie routes met je groep in de Eifel

De Duitse Eifel eigent zich in het bijzonder om met je (fiets)groep te komen genieten van de mooie omgeving tijdens fietstochten op de racefiets of mountainbike. Vanuit Im Eifel Gasthaus kunnen jullie direct de wonderschone omgeving verkennen!

Wij bieden jullie een volledig verzorgd verblijf inclusief overnachtingen, maaltijden, dranken, sportverzorging, wasservice en veilige fietsenstalling. Dit alles vanuit ons Wielersport hotel in de Vulkaan Eifel en op een steenworp van de Moezel en Hunsrück. 

Op slechts 3,5 uur vanaf Utrecht bieden we je dit moois met voor alle niveaus mogelijkheden om kortere of lange fietstochten te maken.  

Wielrennen en koersen in de Eifel
WielERSPORT

Wielrennen of Mountainbiken in de Eifel en Moezel regio
inclusief routes

Eten

Inclusief alle maaltijden
en drankjes*

Slapen

kamers voorzien van alle gemakken, o.b.v. meer persoonskamers

Ondersteuning

hulp bij pech onderweg of
reparatie van bijvoorbeeld fietsen

WasService

Dagelijks je sportkleding fris gewassen

Wat is zit er allemaal in het Wielersport arrangement?

  • Overnachtingen – Op basis van meerdere personen per kamer
  • Maaltijden – Op sporters afgestemde maaltijden. gevarieerd en gezond!
  • Dranken – Frisdranken, koffie & thee, alcoholische dranken (op basis van redelijk gebruik*)
  • Sportvoeding – ISO Active, repen en bananen voor onderweg. Herstelvoeding, bij terugkomst
  • Ondersteuning – Heb je onderweg hulp nodig dan staan we voor je klaar! 
  • Reparatie – Alles is aanwezig om eventueel onderhoud te doen aan je fiets
  • Veilige stalling – De fietsenstalling is niet alleen afgesloten maar ook beveiligd!
  • Was service – Iedere dag je fietskleding schoongewassen!
  • In- en uitcheck tijden – Je verblijf is per dag, je aankomst en vertrek is dus mogelijk op elk moment

Een volledig verzorgd all-inclusive verblijf voor een betaalbare prijs

Prijzen 2 dgn fietsen in 2024
Prijzen 3 dgn fietsen in 2024
Prijzen 4 dgn fietsen in 2024

Het Wielersport arrangement is gebaseerd op een prijs per dag, je betaald dus niet voor een overnachting maar voor een dag wielrennen. Het begint op de dag van aankomst met koffie en kuchen. Wanneer je weg gaat op de dag van vertrek bepaal jij. 

* het gebruik van alcoholische dranken is op basis van redelijkheid, dit om de prijs van het arrangement voor iedere portemonnee betaalbaar te houden. Mocht je toch iets meer willen consumeren, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. We rekenen aan het eind van je verblijf dan een extra bedrag af. 

Boek nu! Stuur ons direct een aanvraag!

Na ontvangst van je aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om deze te bevestigen, een aanvraag is pas definitief na bevestiging en ontvangst van de aanbetaling. Voor meer informatie kun je ons ook bereiken per email of telefoon. 
* het all-inclusive concept is op basis van ‘sportieve’ consumptie, exclusief sterke dranken en warme snacks, voor dieet wensen kan een toeslag van toepassing zijn

Im Eifel Gasthaus is een wielersport hotel specifiek gericht op wielrenners. Je boekt bij ons een arrangement op basis van all-inclusive wielrennen in de Eifel en langs de Moezel. Het Eifel wielrenners arrangement biedt alles wat wielrenners nodig hebben. Bekijk onderstaand het arrangement.

Inspiratie - Volg ons op SocialMedia

Waar mogelijk maken we tijdens het verblijf foto’s en video’s, zowel met camera als drone! Om onze gasten te inspireren plaatsen we filmpjes op SocialMedia, volg ons op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube. 

Onze promo’s plaatsen we op Youtube

* het all-inclusive concept is op basis van ‘sportieve’ consumptie, exclusief sterke dranken en warme snacks, voor dieet wensen kan een toeslag van toepassing zijn
** fiets begeleiding vanaf 8 personen op basis van tour guide beschikbaarheid
*** inclusief Powerbar ISO active, repen en pasta/kwark bij terugkomst

Kan ik met mijn toerclub verblijven?

Absoluut, wij ontvangen als groepsaccommodatie gericht op de Wielersport juist veel grote groepen tot 18 á 22 personen, vanaf 18 personen in overleg. In ons Wielersport hotel bieden we kamers met verschillende aantallen slaapplaatsen, de kamers zijn voor van eenpersoonsbedden en beschikken over een eigen badkamer. Als toerclub kun je s’avonds met elkaar naast het fietsen tijd doorbrengen in de ruime lounge met verschillende faciliteiten. 

Kan ik in de Eifel als groep goed wielrennen?

Zeker! Wij ontvangen veel grote groepen Wielrenners, Mountainbikers en Gravelbikers, en kunnen beamen dat het juist goed fietsen is als groep in de Eifel, Moezel en Hunsrück regio. De Moezel is welliswaar iets drukker, maar daar houden we waar mogeljk rekening mee in de routes die we onze gasten aanbieden. Meer lezen over de regio? Klik dan hier