Wielrennen of Racefietsen in Duitsland

In Duitsland kun je super mooi fietsen, zeker in de Eifel

Duitsland is een land met vele mogelijkheden om te wielrennen of te racefietsen, uiteraard gaat onze voorkeur uit naar de Eifel! Een gebied met ongekende mogelijkheden in een afwisselende omgeving waar je vanuit Im Eifel Gasthaus naast de Vulkaan Eifel ook langs de Moezel en in de Hunsrück kunt fietsen. 

Het bijzondere aan de regio waar wij gevestigd zijn is dat je hier bijzonder veel mooie routes hebt in een betoverende omgeving, terwijl de omgeving voor het Wielrennen en Racefietsen nog redelijk onbekend is voor de massa. 

Wij bieden een all-inclusive Wielersport verblijf waarbij je enkel je kleding en fiets meebrengt en wij zorgen voor de rest. Dit uiteraard inclusief routes die je brengen naar al het moois wat de Eifel te bieden heeft. Of het nu de vulkanen van de Eifel zijn, de wijnbergen langs de Moezel of de mooie vergezichten van de Hunsrück. 

De regio rondom Im Eifel Gasthaus is geschikt voor de beginnende fietser maar ook voor de professional. Uiteraard is een goede conditie een vereiste evenals wat kilometers in de benen.

Volledig verzorgd fietsen

Im Eifel Gasthaus zijn puur gericht op Wielersport, en in het bijzonder dus op Wielrenners ofwel Racefietsers. Dit is juist waardoor wij een op Wielersport afgestemd concept aanbieden inclusief alle relevante verzorging, routes en hulp onderweg. Wist je dat we er ook dagelijks voor zorgen dat je fietskleding fris gewassen klaarligt bij het ontibijt!

wielrennen of racefietsen in Duitsland
Wielrennen / Racefietsen

Wielrennen ofwel racefietsen in de Eifel en Moezel regio inclusief routes

Eten

Inclusief alle maaltijden
en drankjes*

Slapen

kamers voorzien van alle gemakken, o.b.v. meer persoonskamers

Ondersteuning

hulp bij pech onderweg of
reparatie van bijvoorbeeld fietsen

WasService

Dagelijks ligt je sportkleding fris gewassen bij het ontbijt

Wat zit er allemaal in het Wielersport arrangement?

  • Overnachtingen – Op basis van meerdere personen per kamer
  • Maaltijden – Op sporters afgestemde maaltijden. gevarieerd en gezond!
  • Dranken – Frisdranken, koffie & thee, alcoholische dranken (op basis van redelijk gebruik*)
  • Sportvoeding – ISO Active, repen en bananen voor onderweg. Herstelvoeding, bij terugkomst
  • Ondersteuning – Heb je onderweg hulp nodig dan staan we voor je klaar! 
  • Reparatie – Alles is aanwezig om eventueel onderhoud te doen aan je fiets
  • Veilige stalling – De fietsenstalling is niet alleen afgesloten maar ook beveiligd!
  • Was service – Iedere dag je fietskleding schoongewassen!
  • In- en uitcheck tijden – Je verblijf is per dag, je aankomst en vertrek is dus mogelijk op elk moment

Het Wielersport arrangement op basis van een prijs per dag!

Wielersport arrangement - 2dgn fietsen
Wielersport arrangement - 3dgn fietsen
Wielersport arrangement - 4dgn fietsen

Het Wielersport arrangement is gebaseerd op een prijs per dag, je betaald dus niet voor een overnachting maar voor een dag wielrennen. Het begint op de dag van aankomst met koffie en kuchen. Wanneer je weg gaat op de dag van vertrek bepaal jij. 

* het gebruik van alcoholische dranken is op basis van redelijkheid, dit om de prijs van het arrangement voor iedere portemonnee betaalbaar te houden. Mocht je toch iets meer willen consumeren, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. We rekenen aan het eind van je verblijf dan een extra bedrag af. 

Boeken? Stuur ons direct een aanvraag

Na ontvangst van je aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om deze te bevestigen, een aanvraag is pas definitief na bevestiging en ontvangst van de aanbetaling. Voor meer informatie kun je ons ook bereiken per email of telefoon. 
* het all-inclusive concept is op basis van ‘sportieve’ consumptie, exclusief sterke dranken en warme snacks, voor dieet wensen kan een toeslag van toepassing zijn

Inspiratie - Volg ons op SocialMedia

Waar mogelijk maken we tijdens het verblijf foto’s en video’s, zowel met camera als drone! Om onze gasten te inspireren plaatsen we filmpjes op SocialMedia, volg ons op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube. 

Onze promo’s plaatsen we op Youtube

* het all-inclusive concept is op basis van ‘sportieve’ consumptie, exclusief sterke dranken en warme snacks, voor dieet wensen kan een toeslag van toepassing zijn
** fiets begeleiding vanaf 8 personen op basis van tour guide beschikbaarheid
*** inclusief Powerbar ISO active, repen en pasta/kwark bij terugkomst

Racefietsen in Duitsland

Het uitgestrekte en veelzijdige Duitsland biedt vele regio’s waar je kunt racefietsen, zoals de Eifel, het Sauerland en het zwarte woud. Het mooie van racefietsen in de Eifel is dat je op slechts korte afstand van Nederland, België of Duitsland een mooie wielren of racefiets trip kunt hebben, vanuit Im Eifel Gasthaus zelfs volledig verzorgd als enig hotel met focus op de Wielersport.

Is het mooi fietsen in Duitsland?

Duitsland is het land bij uitstek voor een mooie fietsvakantie op korte afstand van Nederland, België, Frankrijk en Engeland, waar je bijzonder mooi kunt wielrennen. De verschillende regio’s zoals de noord- en vulkaan Eifel maar ook het Sauerland bieden veel mogelijkheden. Im Eifel Gasthaus is het enige hotel met focus op de Wielersport!